ANASAYFA

OMURGA BÜLTENLER

Ağustos 2013 Asansör Kabininde Alüminyum Bal Peteği Panel Uygulaması;

Kaynak : Elevator World Inc. , Magazine, 30 Nisan 2013
“79 5th Avenue Elevator Modernization”

DSC 0034 Web Exclusive: 79 5th Avenue Elevator Modernization             DSC 0035 300x201 Web Exclusive: 79 5th Avenue Elevator Modernization

5. Cadde 79 numara, New York'un en köklü iş bölgelerinden birindeki  simge yapılardan.  1907‘ de Mimar  Albert S. Gottlieb tarafından inşa edilen yapı, Greenwich Village yakınlarında, “Financial District” ile “Midtown Manhattan” arasında yeralır.
Hayranlık uyandıran ama artık modası geçmiş olan asansör kabininin ve 2. Dünya Savaşı öncesi yapılan lobi bölümün modernize edilmesi, United Elevator Cabs, Inc. of Jamaica, New York tarafından, Muntz metal” olarak anılan (bakır ve çinko içeren) bir prinç formu, Sapelli masif ahşap, doğal taş ve Charleston kaplanmış bronz malzemeler kullanılarak yapıldı. 
Aydınlatma, 4 düşük voltajlı gömme LED lamba, 6 halojen Dichroic lamba ve  3W MR16 yüksek voltajlı LED lamba ile yapılmış. Kabinin üç yanındaki duvar panelleri kaplaması bronzun çeşitli form ve desenlerinde.  Sapelli ahşap kaplama cidarlı paneller alüminyum Z kliplerle monte edilmiş. Yeni bir zemin kaplaması yapılmış. Doğal taş zemin malzemesi alüminyum balpeteği hafif panel üzerine lamine edilerek kullanılmış.



İLETİŞİM
 

SOSYAL MEDYA SİTELERİMİZ

Mail : info@omurgakompozit.com
Web : www.omurgakompozit.com
 

© Copyright 2009 | OMURGA Kompozit Malzeme Teknolojileri  | All Rights Reserved